UNIKOMERC AUTOMOBILI d.o.o. - SPC Sesvete | Ovlašteni STIHL trgovac

Traktorske kosilice

Traktorske kosilice

STIHL TRAKTORSKE KOSILICE: VISOKE PERFORMANSE, PUNO UDOBNOSTI

Priuštite si sjedalo u prvom redu kada je u pitanju njega travnjaka: s traktorima za košnju marke  STIHL na vrhu ste kada je riječ o radnoj površini, performansama i udobnosti – bez obzira na to jeste li ambiciozan privatni korisnik ili profesionalni vrtlar.

KOSITE VELIKE POVRŠINE BEZ NAPORA S TRAKTORSKOM KOSILICOM

Gdje s klasičnim kosilicama dosegnete svoje granice učinkovitosti, STIHL traktorske kosilice su pravi izbor, bez obzira upravljate li traktorom po zavojitim terenima ili održavate velike travnjake. Uz pametnu kombinaciju performansi i udobnosti, možete kositi travnjak do 10.000 m². U radu će vam učinkovito pomoći traktor za travnjak s košarom za otkos ili kosilica sa bočnim izbacivanjem, koja distribuira zeleni otpad kao gnojivo izravno na travnjak. Ovim uređajima lako se obavlja njega travnjaka i njima se može upravljati čak i na velikim sportskim terenima ili u parkovima.

Kosilice, poznate i kao rider kosilice, po performansama su bliske klasičnim kosilicama. Motor je montiran straga ili ispod sjedala. Unatoč svojoj veličini, kosilica za vožnju je posebno upravljiva. Motor traktorskih kosilica za travu postavljen je sprijeda, baš kao i kod običnih traktora, i ima veću snagu od motorne kosilice. To čini traktore za travnjake predodređenim za posebno velike površine. Jednostavno odaberite sjedeću kosilicu ili traktorsku kosilicu za travnjak koji vam odgovara. Uz naše modele pronaći ćete ono što tražite kao privatni korisnik, kao i profesionalac.

traktorske KOSILICE DOKAZANe STIHL KVALITETe

Za temeljitu košnju na posebno velikim travnjacima potrebna vam je samohodna kosilica na koju se možete osloniti. Tome pridonosi snažna izvedba naših 1-cilindarskih i 2-cilindričnih motora. Zahvaljujući velikim širinama košnje između 80 i 125 cm, možete učinkovito kositi u trakama na svom travnjaku. Visina rezanja može se jednostavno podesiti s vozačevog sjedala. Za temeljitu košnju na posebno velikim travnjacima potrebna vam je samohodna kosilica na koju se možete osloniti. Tome pridonosi snažna izvedba 1-cilindarskih i 2-cilindričnih motora. Zahvaljujući velikim širinama košnje između 80 i 125 cm, možete učinkovito kositi na svom travnjaku. Visina rezanja može se jednostavno podesiti s vozačevog sjedala.

UDOBNA OPREMLJENOST STIHL TRAKTORSKIH KOSILICA

Uz funkcije udobnosti STIHL traktorskih kosilica, možete se osjećati ugodno tijekom košnje travnjaka: možete namjestiti sjedalo bez ikakvog alata i prilagoditi ga optimalno svojoj visini. Ako je vaša traktorska kosilica u pokretu, možete jednostavno prebacivati ​​između prijenosa naprijed i natrag pomoću posebne kontrole s 1 pedalom kako biste brzo manevrirali. S vrhunskim STIHL modelima možete održavati konstantnu brzinu pomoću tempomata. Ako je košara za prikupljanje trave puna, indikator razine napunjenosti daje zvučni signal. Košara za sakupljanje trave se tada može jednostavno isprazniti iz kokpita pomoću poluge. U vozilima s LCD zaslonom uvijek imate u vidu sve važne informacije – kao što su razina goriva, tlak ulja i još mnogo toga – čak i na jakom suncu. Nije bez razloga da se traktori za travu nazivaju “premier klasom kosilica” zbog nenadmašne mješavine udobnosti, tehnologije i visokih performansi.

DODATNA OPREMA ZA STIHL TRAKTORSKE KOSILICE

Svoju STIHL traktorsku kosilicu možete sa praktičnim priborom pretvoriti u pravog svestranog pomoćnika. Na primjer, kosilice s umetkom za usitnjavanje otkosa lako se mogu pretvoriti u kosilice za malč, tako da prilikom košnje travnjak opskrbite vrijednim organskim gnojivom. Ako snijeg blokira cestu i prilaz zimi, možete u trenu pretvoriti svoj traktor za travnjak u vozilo za čišćenje s našim lancima za snijeg i ralicom za snijeg.