UNIKOMERC AUTOMOBILI d.o.o. - SPC Sesvete | Ovlašteni STIHL trgovac

Motorne pile

Motorne pile

Vrhunska Kvaliteta za Svaku Potrebu

STIHL je vodeća marka benzinskih motornih pila zbog svoje izuzetne kvalitete, znanja i tradicije, te udobnosti, učinkovitosti i primjene najnovijih tehnologija.

Od povremenih do profesionalnih poslova, STIHL nudi širok raspon motornih pila za svaku primjenu. Svi modeli opremljeni su sofisticiranim lancima razvijenim u Njemačkoj i proizvedenim s najvećom preciznošću u Švicarskoj.

Bilo da pilite drva za ogrjev ili obavljate poslove u šumi ili vrtu STIHL motorne pile omogućuju udoban rad i olakšavaju sve zadatke. Bez obzira na potrebe, STIHL nudi pravu motoru pilu za svaki zadatak.

 

Benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali štedljivim STIHL 2-MIX motorom, dok su akumulatorske motorne pile idealne za sve vrste korisnika, od početnika do profesionalaca. Električne motorne pile su tihe i ekološki prihvatljive, nudeći izvrsne performanse i preciznost.

STIHL motorne pile također su opremljene inovativnom tehnologijom za udobnost i sigurnost, poput ErgoStart sustava za jednostavno pokretanje, QuickStop kočnice, te antivibracijskog sustava.

Za održavanje vaše STIHL motorne pile u ponudi je široki asortiman pribora, uključujući pogonska goriva, maziva, lance i originalne rezervne dijelove.

Kvaliteta, pouzdanost i inovativnost čine STIHL motorne pile prvim odabirom kako za privatne tako i za profesionalne korisnike.